00 LOGO BLACK 400x150@072

Deze maand werk ik aan de opzet van mijn nieuwe website. De oude (onder .nl) is qua technologie verouderd en tegelijkertijd wil ik ook een aantal nieuwe dingen aan mijn website toevoegen. Zo wil ik mijn video-activiteiten op de website presenteren. Ook wil ik alle klantprojecten via één interface aanbieden aan de afnemers. Dat betekent veel uitzoekwerk, een hoop materiaal verzamelen, de (toch wel ernstig veranderde) technische aspecten ontdekken en ervoor zorgen dat alles op zo goed als alle apparaten en browsers op een overeenkomstige manier wordt getoond. Best een klus. Om mijn uitwerkingen op de site te ‘challengen’, om te bewaken dat alles gebruiksvriendelijk blijft en dat ik niet teveel doorschiet in mijn drang om alles perfect te willen hebben, maak ik gebruik van een referentiegroep van vrienden, collega’s en klanten. Daarvoor bij voorbaat al dank Anneke, Erna, Jelle, Kees, Marike, Nanette, Paul en Pieter!