EEE 2014 - Doen is het Nieuwe Denken

Leader voor ChangeVision, een netwerkorganisatie van verander- en projectmanagers die jaarlijks met en voor hun klanten, relaties en belangstellenden een rondetafel conferentie houden over een business thema. In deze leader worden de sprekers en de locatie geïntroduceerd. Dit is de versie van 2014.

Corporate Cloud Training

Leader voor Enexis, de beheerder van het energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Ten bate van een training voor de afdeling ICT Beheer is een leader ontwikkeld om enerzijds de kern van de training te communiceren en anderzijds de inschrijvingen voor de training te bevorderen.

The Making of ...

Leader die ontwikkeld is om kort en bondig de samenwerking tussen ChangeVision (een netwerkorganisatie van verander- en projectmanagers) en Jilster (een platform voor het ontwerpen en drukken van custom made magazines) weer te geven.

Functioneel Beheer 3.0

Leader voor KPN (intern) om de training “Functioneel Beheer 3.0” daar nader onder de aandacht te brengen. Deze leader is een variant op leader voor de Corporate Cloud Training voor Enexis op deze pagina. Voor zover ik heb kunnen nagaan, is deze leader nooit binnen KPN verschenen, vandaar dat ik het hier maar laat zien.

EEE 2015 - De Werkondernemer

Leader voor ChangeVision, een netwerkorganisatie van verander- en projectmanagers die jaarlijks met en voor hun klanten, relaties en belangstellenden een rondetafel conferentie houden over een business thema. In deze leader worden de sprekers en de locatie geïntroduceerd. Dit is de versie van 2015.